Atatürk İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek bilgi çağının gerektiği,bilgi,beceri ve teknolojiyi kullanan,sosyal,kültürel aktivitelere ağırlık veren bir okul olarak, kendine güvenen,insanları ve ülkesini seven,geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; okulumuz öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek, onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, çağdaş ve demokratik, yaratıcı ve pozitif düşünen, ailesi ve çevresiyle barışık, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, sorumluluk bilincine sahip, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.35--14.35
Isınma: Fuel-Oil ile çalışan kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0342 6112172

WEB - https://arabanataturkioo.meb.k12.tr

Adres - Yeşilova Mah. İstiklal Cad. No.3 Araban/Gaziantep

Yerleşim Yeri - Araban, Gaziantep

Adres - Yeşilova Mah. İstiklal Cad. No.3 Araban/Gaziantep

Ulaşım Gaziantep İline ulaşım bölünmüş karayolu ile sağlanmakta olup yaklaşık 1 saat kadar sürmektedir.Ulaşım sorunu yaşanmamaktadır. İlçe minibüsleri 20 dk. ara ile hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Araban ilçe merkezinde olup Gaziantep İline yaklaşık olarak 65 km. uzaklıktadır.